Cheesecake cu mere caramelizate
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.02.2025Salutare, oameni dragi, Iubitorii de dulce sunt rugați să își facă prezența aici, pentru...articol complet
Taștele bunicii cu un twist
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.02.2025Dragobetele este o sărbătoare a iubirii cu rădăcini adânci în cultura românească, iar...articol complet
Papanași cu mascarpone și pralină de alune
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.02.2025Dragobetele este o sărbătoare a iubirii autentic românești, iar pentru mine, iubirea se...articol complet
Salata de rucola cu rosii cherry si parmezan
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 17.02.2025O salata simpla ce merita incercata, eu as putea sa o incerc zilnic!Ingrediente pentru Salata de...articol complet
Cartofi piure – cina simplă, fără bătăi de cap
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.02.2025Dragilor, astăzi vă propun o rețetă de bun-simț, fără artificii inutile, dar cu multă...articol complet
Tocană otomană cu vită și lipii pufoase
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.02.2025La ce vă gândiți când auziți cuvântul ”tocană”? Mie îmi zboară mintea automat la...articol complet
Paella cu fructe de mare
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.02.2025Seara trecută a fost una dintre acele seri speciale în care bucătăria mea s-a transformat...articol complet
Cusma lui Guguta cu visine
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 13.02.2025Probabil multi dintre voi stiti de acest desert vestit al moldovenilor, sau poate ati vazut...articol complet
Midii in sos de vin cu usturoi
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 12.02.2025Ingrediente pentru Midii in sos de vin cu usturoi1 kg midii in cochilie1 capatana mare...articol complet
One – Pot Pumpkin Turkey Chili
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.02.2025Bună, dragilor, Cele mai frumoase weekenduri sunt acelea în care toată gașca de prieteni se...articol complet
Cofetari care au schimbat cofetaria
Postat pe: Pastry Workshop Data: 11.02.2025The post Cofetari care au schimbat cofetaria appeared first on Pastry Workshop. Cofetari care au...articol complet
Sharing bites
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.02.2025Mâncarea care apropie nu este doar despre gust, ci și despre experiența împărtășită,...articol complet
Scăricică de porc cu mirodenii și salată iceberg
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.02.2025Ăsta-i adevărul: când îți place băutura, porcul merge cu orice culoare de vin. Și cum o...articol complet
Cartofi California cu sunca la cuptor
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 07.02.2025Am vazut reteta asta in urma cu ceva timp, cred ca era postul Craciunului, pe internet....articol complet
Prezentare interni 2025: Adina Miron
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2025Și iată-ne ajunși la ultima prezentare din echipa de anul acesta. A fost o bucurie să...articol complet
Prezentare interni 2025: Cristina Frangopol
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.02.2025Continuăm prezentările de anul acesta și, cu mare plăcere, îi predau microfonul Cristinei....articol complet
Prezentare interni 2025: Diana Trabok
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.02.2025Internshipul continuă, iar bucătăria noastră primește un nou om dornic să învețe. Fiecare...articol complet
Prezentare interni 2025 – Elena Ilie
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.02.2025Bucătăria e despre oameni. Despre cei care gătesc, despre cei care gustă, despre cei care pun...articol complet
De Rusalii, la Arad
Postat pe: Laura Sava Data: 03.02.2025De Rusalii, la Arad: aici ne-a gasit marea sarbatoare a Pogorarii Duhului Sfant, intr-o duminica...articol complet
Curry vegan și de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.02.2025Dragii mei, azi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și de post: un curry aromat, cu...articol complet