Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Cartofi nisipoși cu bacon, la cuptor

Data:13.01.2021

Ingrediente: 1,200kg cartofi 300g bacon Sare, piper, dupa gust 1 lingura de oregano (optional) 2... articol complet

Covrigi dulci, unși cu ou, lapte, și zarăr brun

Data:11.01.2021

O reteta delicioasa de covrigi dulci, usor de preparat. Ingrediente: 125ml apa calduta 1ou 25g... articol complet

Fasole făcăluită

Data:07.01.2021

Ingrediente: 800g fasole boabe 2 ceape mari 5 catei de usturoi 200g telina 2 morcovi medii 1... articol complet

Fagottini ripieni – Săculeți umpluți cu salam, roșii și mozarella

Data:05.01.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 250ml apa calduta 1 pliculet drojdie uscata 1 lingurita... articol complet

Plachie de pește (crap) cu garnitură de orez

Data:03.01.2021

Ingrediente: 1 crap de 4 kg Pentru plachia de pește: 10 cepe potrivite 10 rosii potrivite pentru... articol complet

La mulți ani, Gourmandine – 2021!

Data:30.12.2020

Gourmandine urează tuturor prietenilor fideli un An Nou fericit și multă sănătate! p.s.: și... articol complet

Prăjitură „Cuburi de gheață”

Data:30.12.2020

Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 1 plic praf de copt 70g cacao 80g faina Pentru... articol complet

Salată boeuf

Data:29.12.2020

Ingrediente: 520g piept curcan 320g morcov 700g cartofi 150g pastranac 150g telina 400g mazare in... articol complet

Ruladă de cașcaval cu brânză și șuncă

Data:29.12.2020

Ingrediente: 300g cascaval 100g unt sau margarina Sare dupa gust Pentru umplutura: 500g branza... articol complet

Curcan umplut, cu garnitură de fructe și legume

Data:26.12.2020

Ingrediente: 1 curcan 4, 600kg Vegeta Ulei Pentru umplutura: 400g ciuperci 800g carne porc... articol complet

Ouă umplute cu salată boeuf

Data:25.12.2020

Ingrediente: 12 oua Pentru umplutura: 350g mazare 250g sunca York 200g Cascaval Dalia Sare si... articol complet

Brioșe Chelsea cu unt, stafide și suc de portocale

Data:19.12.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 225ml lapte 1 ou 75g zahar pudra Un praf de sare 50g unt... articol complet

Budinca de macaroane cu brânză dulce și stafide

Data:18.12.2020

Ingrediente: 400g macaroane 600g branza dulce de vaci 15 linguri de zahar tos (puteti pune mai... articol complet

Kiwi in sirop de lămâie

Data:17.12.2020

Ingrediente: 800g kiwi 400g zahar tos 4 linguri zeama de lamaie 1 felie de lamaie Mod de... articol complet

Scallion pancakes (Clătite chinezeși cu ceapă verde)

Data:07.12.2020

Ingrediente: 400g faina 250ml apa clocotita Sare Coditele de la 3 legaturi de ceapa verde... articol complet

Gulii umplute, în sos alb cu smântână și carne

Data:04.12.2020

Ingrediente: 8 gulii de marime medie Pentru umplutura: 400g piept de pui (se poate folosi orice... articol complet

Plăcintă cu brânză (Pachețele cu brânză de vaci și telemea)

Data:26.11.2020

Ingrediente: Un pachet foi de placinta 500g branza telemea de oaie 150g branza dulce de vaci 2... articol complet

Brioche spiralate cu nucă

Data:25.11.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 140ml apa calduta 2 plicule drojdie uscata 100g margarina... articol complet

Poolish Focaccia – Pâine coaptă la vatră

Data:19.11.2020

În Roma antică, panis focacius era o pâine plană, coaptă pe vatră. Cuvântul este derivat... articol complet

Plăcintă cu dovlecei, șuncă, roșii și cașcaval

Data:16.11.2020

Ingrediente: 750g dovlecei 1 ceapa mare 150g faina 6oua 1 plic praf de copt 240g branzica Almete... articol complet