Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Carne de vită cu legume și harissa

Data:15.11.2024

În urmă cu câteva luni am primit un borcănel cu pastă harissa adus chiar din Tunisia și... articol complet

Morcovi picanți cu humus și sos de iaurt

Data:13.11.2024

Iată o combinație de ingrediente care azi m-a făcut să mănânc cu ochii închiși. Morcovi... articol complet

Spaghetti all’assassina 

Data:12.11.2024

Astăzi am dus la final atentatul asupra papilelor gustative cu o rețetă îndrăzneață atât... articol complet

Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino

Data:08.11.2024

Mai mereu, atunci când auzim “gourmet”, gândul ne sare la restaurante luxuriante, la stele... articol complet

Frigănele cu whisky cream

Data:06.11.2024

Cine mă urmărește știe despre mine că masa mea preferată e micul dejun. Motiv pentru care... articol complet

Mini pizza gourmet

Data:05.11.2024

Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu... articol complet

O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă

Data:04.11.2024

Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi... articol complet

Chutney de pere | Resturi. Pe gourmet

Data:01.11.2024

Seria aceasta nu este despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune,... articol complet

Sărmăluțe în viță de vie (dolmadakia)

Data:31.10.2024

Sărmăluțe în viță de vie azi, varianta grecească și am să vă povestesc pe scurt de ce.... articol complet

Ruladă cu gem de prune și nuci

Data:30.10.2024

Bunica mea făcea cel mai bun magiun de prune cu nuci, din fructe delicioase și bine coapte,... articol complet

Pui cu găluște

Data:29.10.2024

  Am avut o copilărie senină, pe-o uliță liniștită de colț de... articol complet

Tort cu foi și cremă de smântână cu nuci

Data:25.10.2024

Pe vremuri deserturile erau mult mai simple decât în zilele noastre, nu-i așa? ... articol complet

Coaste cu risotto | Resturi. Pe gourmet

Data:24.10.2024

Seria asta nu-i despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune, mai... articol complet

Damen Kabritzen – dulciuri șvăbești

Data:23.10.2024

  Pentru rețeta de astăzi am decis să mă inspir din rețetele de dulciuri pe care șvabii... articol complet

Negresă – prăjitura copilăriei mele

Data:22.10.2024

Dacă e să vorbesc despre deserturi din copilărie, am să mă limitez la negresă. Asta pe... articol complet

Supă de ceapă cu fenicul

Data:18.10.2024

Toamna a fost dintotdeauna anotimpul meu preferat. Plimbările pe malul Begăi acoperit cu frunze... articol complet

Curry cu dovleac (slow cooker)

Data:16.10.2024

 Azi sunt pe mare fugă, dar tot am pregătit un curry cu dovleac. Încă mă mai acomodez... articol complet

Supă cremoasă de pui cu tăiței chinezeşti

Data:15.10.2024

Îmi place foarte mult supa de pui, fie că aleg să o pregătesc cu tăiței de casă, fie că... articol complet

Clătite bucovinene – povești românești

Data:10.10.2024

Clătite bucovinene, e ceea ce am ales azi pentru tema care acoperă această minunată zonă din... articol complet

Chiroște moldoveneşti cu cartofi și ceapă călită

Data:09.10.2024

Astăzi am ales să vă prezint una dintre cele mai vechi rețete din Bucovina: chiroște... articol complet