Blogosfera culinara

Măr copt în foietaj

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2024

  Pentru tema din această săptămână am făcut un exercițiu de gândire pentru a descoperi...articol complet

Bulz tradițional

Postat pe: Gourmandine Data: 10.12.2024

Ingrediente Pentru mămăligă: – 300 g mălai – 1 litru apă – 1 linguriță...articol complet

Căutăm Viitorii Maeștri ai Bucătăriei – Interni pentru 2025!

Postat pe: Adi Hadean Data: 10.12.2024

Dragilor, Anul 2025 este chiar după colț, iar noi ne pregătim să deschidem larg ușile pentru...articol complet

Șerbet de clementine

Postat pe: Adi Hadean Data: 09.12.2024

Jean-Paul Guerlain spunea că „parfumul este cea mai intensă formă de memorie”. Dacă v-aș...articol complet

Macarons cu Fistic si Ciocolata

Postat pe: Pastry Workshop Data: 06.12.2024

The post Macarons cu Fistic si Ciocolata appeared first on Pastry Workshop. A trecut ceva timp de...articol complet

Sardine în sos de roșii

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2024

Servite simple sau alături de mămăligă, aceste sardine în sos de roșii pot fi o masă...articol complet

File de somon cu spanac și ceapă verde

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.12.2024

Această rețetă de file de somon cu spanac și ceapă verde e super cremoasă și foarte ușor...articol complet

Tagliatelle cu anghinare și gorgonzola

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2024

Pentru rețeta de astăzi am decis să readuc ceea ce înseamnă pentru mine gustul Italiei,...articol complet

Salata in straturi cu legume si ton

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.12.2024

 Fiind atatea dezlegari la peste in acest post, profit si le mai pregatesc cate ceva alor...articol complet

Ciolan afumat cu varză murată

Postat pe: Gourmandine Data: 02.12.2024

Ingrediente 1 varză murată; 400 g de ciolan afumat; 1 lingură de pastă de tomate; 1-2 frunze...articol complet

Prăjitură cu dovleac și nucă crocantă

Postat pe: Adi Hadean Data: 30.11.2024

Farmecul toamnei nu stă numai în paleta arămie, nici în frumusețea naturii, ci și în...articol complet

Chiftele de mălai cu legume

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2024

Deseori, cele mai simple ingrediente ne pot aduce cele mai minunate preparate. Suntem cu toții...articol complet

Tacos cu creveti si guacamole

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.11.2024

 Week-endul trecut mi-am dorit sa ii rasfat putin pe ai mei! Luasem niste creveti in oferta...articol complet

Cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.11.2024

Rețeta mea de azi, cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt e inspirată din...articol complet

Budincă de mălai cu brânză ricotta

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.11.2024

Este pentru prima dată când am făcut o rețetă dulce cu mălai. Această budincă de mălai...articol complet

Ciorba cu hribi si legume

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.11.2024

 Ciorba cu hribi este una din cele mai gustoase, mai savuroase si nu poti da gres cu ea,...articol complet

NOU! Ebook Blatul Perfect – 22 Retete de Blaturi

Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.11.2024

The post NOU! Ebook Blatul Perfect – 22 Retete de Blaturi appeared first on Pastry...articol complet

Top 10 Retete de Torturi Entremets

Postat pe: Pastry Workshop Data: 21.11.2024

The post Top 10 Retete de Torturi Entremets appeared first on Pastry Workshop. Drumul meu in...articol complet

Dovleac umplut cu carne, legume și cușcuș

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.11.2024

Pentru astăzi am ales să vă prezint o rețetă simplă, dar delicioasă totodată: dovleac...articol complet

Baklava cu apă de trandafiri

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.11.2024

Nu știu de ce lumea fuge când aude de făcut baklava. Azi am făcut baklava cu apă de...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]