Măr copt în foietaj
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.12.2024Pentru tema din această săptămână am făcut un exercițiu de gândire pentru a descoperi...articol complet
Bulz tradițional
Postat pe: Gourmandine Data: 10.12.2024Ingrediente Pentru mămăligă: – 300 g mălai – 1 litru apă – 1 linguriță...articol complet
Căutăm Viitorii Maeștri ai Bucătăriei – Interni pentru 2025!
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.12.2024Dragilor, Anul 2025 este chiar după colț, iar noi ne pregătim să deschidem larg ușile pentru...articol complet
Șerbet de clementine
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.12.2024Jean-Paul Guerlain spunea că „parfumul este cea mai intensă formă de memorie”. Dacă v-aș...articol complet
Macarons cu Fistic si Ciocolata
Postat pe: Pastry Workshop Data: 06.12.2024The post Macarons cu Fistic si Ciocolata appeared first on Pastry Workshop. A trecut ceva timp de...articol complet
Sardine în sos de roșii
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.12.2024Servite simple sau alături de mămăligă, aceste sardine în sos de roșii pot fi o masă...articol complet
File de somon cu spanac și ceapă verde
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.12.2024Această rețetă de file de somon cu spanac și ceapă verde e super cremoasă și foarte ușor...articol complet
Tagliatelle cu anghinare și gorgonzola
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.12.2024Pentru rețeta de astăzi am decis să readuc ceea ce înseamnă pentru mine gustul Italiei,...articol complet
Salata in straturi cu legume si ton
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.12.2024Fiind atatea dezlegari la peste in acest post, profit si le mai pregatesc cate ceva alor...articol complet
Ciolan afumat cu varză murată
Postat pe: Gourmandine Data: 02.12.2024Ingrediente 1 varză murată; 400 g de ciolan afumat; 1 lingură de pastă de tomate; 1-2 frunze...articol complet
Prăjitură cu dovleac și nucă crocantă
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.11.2024Farmecul toamnei nu stă numai în paleta arămie, nici în frumusețea naturii, ci și în...articol complet
Chiftele de mălai cu legume
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.11.2024Deseori, cele mai simple ingrediente ne pot aduce cele mai minunate preparate. Suntem cu toții...articol complet
Tacos cu creveti si guacamole
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.11.2024Week-endul trecut mi-am dorit sa ii rasfat putin pe ai mei! Luasem niste creveti in oferta...articol complet
Cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.11.2024Rețeta mea de azi, cremă de mălai cu tocăniță de ciuperci și praz copt e inspirată din...articol complet
Budincă de mălai cu brânză ricotta
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.11.2024Este pentru prima dată când am făcut o rețetă dulce cu mălai. Această budincă de mălai...articol complet
Ciorba cu hribi si legume
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.11.2024Ciorba cu hribi este una din cele mai gustoase, mai savuroase si nu poti da gres cu ea,...articol complet
NOU! Ebook Blatul Perfect – 22 Retete de Blaturi
Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.11.2024The post NOU! Ebook Blatul Perfect – 22 Retete de Blaturi appeared first on Pastry...articol complet
Top 10 Retete de Torturi Entremets
Postat pe: Pastry Workshop Data: 21.11.2024The post Top 10 Retete de Torturi Entremets appeared first on Pastry Workshop. Drumul meu in...articol complet
Dovleac umplut cu carne, legume și cușcuș
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.11.2024Pentru astăzi am ales să vă prezint o rețetă simplă, dar delicioasă totodată: dovleac...articol complet
Baklava cu apă de trandafiri
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.11.2024Nu știu de ce lumea fuge când aude de făcut baklava. Azi am făcut baklava cu apă de...articol complet