
publicat la 16.05.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi sarbesti
Cartofii se taie feliute,dar nu de tot ca sa ramana cartoful intreg. Se ung cu mujdeiul de usturoi,se aseaza intr-o tava tapetata si unsa cu putin ulei si se aseaza pe fiecare cartof o feliuta de unt.. Se pun in cuptorul preincalzit la 250 grade timp de aprox 20 minute,cand s-au...
Legume aromate cu sos de ghimbir si rosii
Toate legumele se oparesc la baia de aburi,se taie feliute,fasii sau rondele dupa preferinta alaturi de o lingura de ulei de dovleac si se baga la cuptorul preincalzit,alaturi de germinele de iarna,atat de picante si gustoase(la 200 grade,aprox 15 min) . Ghimbirul se curata de coja, si se...
Varza rosie la cuptor
Este foarte simplu. Tai varza marunta dupa care o "framanti" cu sare. Pui in oala legumele razalite,carnaciorii si o lingura ulei si lasi la calit un pic dupa care pui si varza tocata si condimentele(dupa gust). Dupa ce se caleste putin adaugi apa atat cat cuprinde si lasi la...