
publicat la 16.05.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Chec aperitiv de post
Pai e foarte simplu.. Am oparit toate legumele taiate rondele si le-am pus pe un servet la scurs Faina am amestecat-o cu laptele,putina sare si un vf de cutit natriu..am omogenizat bine si am pus in tava de chec fara sa o tapez cu nimic,la cuptorul preincalzit pret de aprox 10 minute sa...
Supa crema de rosii
Am pus la fiert morcovul,frunza de varza si radacina de patrunjel in 2 cani apa. Am calit ceapa in 2 lg ulei de masline unde am adaugat pulpele de rosii decojite(le-am inabusit apoi le-am decojit) Cand rosiile cu ceapa s-au amestecat bine cu o lg de lemn,am trurnat peste supica rezultata...