Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 09.02.2013
Se curata cartofii si se taie in cuburi de dimensiuni mai marisoase (ca sa nu se imprastie la fierbere), de asemeni ceapa curatata se taie pestisori. Se pune la inmuiat in apa rece vasul roman pentru cca 15 min. Toate ingredientele se...
mai multe
publicat la 09.02.2013
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pensula de patiserie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
de Caty 3
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
pe 15.08 la 12:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mancarica de pui cu cartofi si pastai in vas roman
Se curata cartofii si se taie in cuburi de dimensiuni mai marisoase (ca sa nu se imprastie la fierbere), de asemeni ceapa curatata se taie pestisori. Se pune la inmuiat in apa rece vasul roman pentru cca 15 min. Toate ingredientele se...