cocineraviajera

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.10.2011

RETETE14
PRIETENI10
Perete
 

cocineraviajera a devenit prieten cu angyb

cocineraviajera a devenit prieten cu alina_paula

cocineraviajera a devenit prieten cu Angelina_Elena

cocineraviajera a devenit prieten cu zaharia_mihaela2005

cocineraviajera a devenit prieten cu - Andreea -

"La multi ani" frumosi si buni, tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena !

cocineraviajera a devenit prieten cu Panacris

cocineraviajera a devenit prieten cu Denissa

cocineraviajera a devenit prieten cu sisterskitchen

cocineraviajera a devenit prieten cu Bya Ralu

Postari recente

publicat la 09.09.2012

Peste festiv "a la Marina"

publicat la 21.05.2012

Fursecuri cu mot

publicat la 16.04.2012

Cozonac RosenKrantz

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]