Biscotti al cocco

de cocineraviajera in Dulciuri, 2 Mar 2012 | 6189 vizualizari

 

Va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii si va invit la o portie de

fursecuri cu cocos si o cafea decofeinizata, la aceasta ora.

Nuca de cocos este un ingrendient preferat mie si aceste fursecuri au avantajul de a

se prepara intr-un timp foarte scurt pe langa faptul ca sunt foarte apetisante si

gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 150 gr zahar,
  • 250 gr nuca de cocos,
  • 100 gr amidon de porumb,
  • 50 gr unt

Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti al cocco:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se topeste.

Se adauga untul moale, nuca de cocos si amidonul.  Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie ferma. Cu o lingura trecuta prin apa, se ia din compozitie si se formeaza intre palme, bilute care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la temperatura de 180 grade C, timp de 30 minute.  Cand sunt aurii, se scot si se pudreaza cu zahar farin. S-aveti pofta!

TIPS-URI

1

Se mai adauga nuca de cocos daca e necesar. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti al cocco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]