Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 25.01.2016
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...
mai multe
publicat la 25.01.2016
Pensula de patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 16:28
de Bucataras 6
la 11:10
pe 07.02 la 17:14
pe 07.02 la 16:05
pe 07.02 la 10:59
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Mitinita
Panacris
RODIMUR
Razvan Constantinescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Daniela_ 1
Daianis 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...