Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1005
PRIETENI127
Retete / Mezel de casa

Piept de rata crud uscat

In Mezel de casa la 20 Apr 2022

Se pune sare groasa pe fundul unui vas. Deasupra se pune pieptul de rata si se acopera complet cu sare. Filmati vasul cu film alimentar. Se lasa la macerat 24 de ore la frigider (deasupra sertarului cu legume).   A doua zi, clătiți pieptul de rață sub apă rece și uscați-l bine...

Pastrama din piept de pui

In Mezel de casa la 10 Ian 2016

Carnea se va macera in 2 pasi : Prima marinada: Intr-un bol se pun zaharul, usturoiul zdrobit, sarea si frunzele de dafin Adaugati 2 pahare de apa, amestecati bine pana se dizolva sarea si zaharul. Pieptul de pui fara piele se spala bine - se pune int-o cratita cu capac. Turnati...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Viitorul tau depinde de visele tale. DECI - nu pierde timpul, du-te si te culca.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]