Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bistrita
Bucataras din 27.04.2011
Se pun toate ingredientele intr-un vas si se dau in fiert. Se tin la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se in continuu, pana cand compozitia se reduce la jumatate. Se serveste rece. Ce nu se consuma se pune la frigider.
publicat la 26.10.2011
publicat la 04.10.2011
publicat la 26.09.2011
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Voturi:43
Voturi:25
Voturi:16
In cont 2
Set de 250 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Veioza OSVINO, LED
Ciocan pentru carne
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de vasimur 4
pe 21.11 la 11:23
pe 21.11 la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ketchup rapid
Se pun toate ingredientele intr-un vas si se dau in fiert. Se tin la foc mic timp de 30 de minute, amestecandu-se in continuu, pana cand compozitia se reduce la jumatate. Se serveste rece. Ce nu se consuma se pune la frigider.