
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
 
					Bucataras.ro 
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de burta
Am clatit burta de vita in apa rece si am pus-o la fiert impreuna cu ceapa,telina si osul de vita la foc potrivit.Dupa cca 2 ore am scos burta,osul si legumele si le-am pus deoparte.Burta am...
Ostropel de pui
Pulpele se curata si se spala bine si se usuca. Se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul. Se sareaza si se pipereaza. Se intoarce pe ambele parti pana isi schimba coloarea. Se adauga vinul, se...
Clatite pufoase cu afine
Intr-n vas se pun faina, oul, iaurtul, zaharul vanilat si apa minerala. Se amesteca totul foarte bine, se adauga lapte pana devine o pasta subtire (buna pentru clatite), se adauga si uleiul. Se...