Ostropel de pui

de MotanLaOale in Pui, 25 Apr 2012 | 14227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200g rosii in bulion
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 legaturi usturoi verde
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • 50ml ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se curata si se spala bine si se usuca.

Se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul.

Se sareaza si se pipereaza.

Se intoarce pe ambele parti pana isi schimba coloarea.

Se adauga vinul, se pune un capac si se lasa la inabusit 10 minute.

Se scot pulpele pe o farfurie.

In vin se pune la calit ceapa si ardeiul, curatate si tocate.

Cand s-au imuiat legumele se adauga rosiile si pasta de tomate, cimbrul, piper, sare si foile de dafin.

Se pun si pulpele, se adauga apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa 15 minute. Eu am pus-o in cuptor.

Se poate presara cu patrunjel verde la servire, daca va place.

Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare