divainbucatarie

4

Bucataras
grozav

Bucuresti

Bucataras din 23.10.2010

RETETE359
PRIETENI70
Retete / Mancaruri de legume

Mancare ardeleneasca de mazare cu smantana

In Mancaruri de legume la 13 Iun 2011

Calim morcovul ras. Punem mazarea curatata si spalata la fiert cu apa cat o acopera. Adaugam morcovul calit si frunza de dafin. Dupa ce s-a fiert mazarea, adaugam smantana (amestecata cu faina) si o parte din patrunjelul tocat. Lasam sa fiarba inca 5 minute si apoi oprim focul. Punem restul...

Sote de mazare cu morcov

In Mancaruri de legume la 1 Mar 2011

Dam morcovul prin razatoarea mare si il calim in unt. Adaugam mazarea curatata. Punem apa fierbinte cat sa le acopere si le lasam sa fiarba. Adaugam sare, patrunjel smantana si faina, continuand sa fierbem pana scade apa. Daca mazarea nu este inca fiarta, mai punem apa fierbinte si lasam pe foc...

Clatite cu dovlecel

In Mancaruri de legume la 20 Ian 2011

Spalam dovleceii si ii dam prin razatoarea mare. Ii punem intr-un castron, aruncam un praf de sare, amestecam si ii lasam 15 -20 minute. Dupa acest interval luam dovlecii si ii stoarcem de lichid. Amestecam dovleceii cu restul ingredientelor. Mararul il punem tocat. Daca aluatul este prea subtire...

Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume

In Mancaruri de legume la 19 Noi 2010

Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie, la foc mediu si calim ceapa si usturoiul. Dupa ce s-aui calit le scoatem din ulei, le punem seprata pe o farfurie si continuam sa calim pe rand, in acelasi ulei, feliile de vanata si cele de dovlecel. In acest timp fierbem in apa cu sare buchetele de...

Tocanita de cartofi cu carnati si bacon

In Mancaruri de legume la 8 Noi 2010

Pentru inceput curatam cartofii de coaja si ii taiem in cuburi mai mari. Tocam ceapa marunt si o calim impreuna cu baconul si carnatii taiati rondele in uleiul incins.Dupa ce s-au calit, adaugam cartofii, cateva fire de cimbrisor si unul de rozmarin. Ii lasam sa ia aroma carnatilor prajiti cam 2...

Chiftelute de dovlecei cu telemea

In Mancaruri de legume la 7 Noi 2010

In primul rand radem dovlecelul (mai grosolan) il saram si il punem deoparte pentru 10 minute. Dam prin razatoare morcovii si branza, apoi tocam marunt ceapa, usturoiul si mararul. Cand trec cele 10 minute stoarcem bine dovlecelul de apa pe care o lasa. Il punem intr-un castron si adaugam toate...

Ratatouille

In Mancaruri de legume la 2 Noi 2010

Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie, la foc mediu si calim ceapa si usturoiul. Dupa ce s-aui calit le scoatem din ulei, le punem seprata pe o farfurie si continuam sa calim pe rand, in acelasi ulei, feliile de vanata si cele de dovlecel. In acest timp fierbem in apa cu sare buchetele de...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]