Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si...
Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi), si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si...
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Mazare cu inimi si pipote de pui
Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si...
Berbecut la protap
Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi), si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si...