Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
focsani
Bucataras din 26.05.2010
Luam legumele si le spalam, le asezam in butoias sau ce aveti la indemana, punem frunze de telina, sfecla, hrean, morcov. La 1l apa 1 lg sare, amestecam si punem la fiert, dupa turnam saramura peste muraturi, punem capacul si dam la rece.:)
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
Voturi:114
Voturi:25
Voturi:32
In cont 52
Pensula de patiserie
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:27
la 09:01
de Panacris 9
ieri la 12:48
ieri la 09:29
de RODIMUR 8
pe 17.02 la 13:30
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
UrsanMihaela
Meea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giuliana 1
sorinabutaliu 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Muraturi
Luam legumele si le spalam, le asezam in butoias sau ce aveti la indemana, punem frunze de telina, sfecla, hrean, morcov. La 1l apa 1 lg sare, amestecam si punem la fiert, dupa turnam saramura peste muraturi, punem capacul si dam la rece.:)