Ceafa de porc la tigaie

de ella 87 in Porc, 6 Dec 2018 | 8307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceafa porc
  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 catei usturoi
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Ulei
  • Vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tigaie:

Portionam ceafa de porc (asta aveam prin frigider) in cubulete nu foarte mici, o tragem la tigaie in putin ulei, putin pana isi schimba culoarea. Turnam jumatate de pahar cu vin alb si acoperim cu un capac, lasam pana se patrunde tot lichidul.

Taiem ceapa solzisori o adaugam peste carne, amestecam, dupa punem si ardeiul taiat felii mai mici, usturoiul si mai adaugam putina apa.

Spre sfarsit cand s-au patruns, condimentam cu sare piper boia si cimbru si gata de devorat...am incercat si varianta aceasta, nu numai felia de friptura pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet impletit