Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
ragusa
Bucataras din 18.03.2010
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Suport pentru ustensile de bucatarie
Unghiera BISALUO
Set de 4 pahare de whisky
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:58
de RODIMUR 8
ieri la 18:50
de laura_n 7
ieri la 13:47
ieri la 13:34
ieri la 10:50
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
MINI MOZZARELE PANNE
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET. DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE. DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .