modules/forum/post.tpl

Poate cineva care a avut o experiență similară să-mi ofere câteva sfaturi utile?

07.01.2025 / 12:07

Nick: taradoridy
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.05.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Bună ziua, sunt în căutarea unei proprietăți în Grecia și mă gândesc serios să investesc. Am văzut mai multe oferte online, dar sunt confuz cu privire la procesul de cumpărare și la modul de obținere a unui permis de ședere. Care sunt principalele etape și ce ar trebui să știu înainte de a face o astfel de achiziție? Poate cineva care a avut o experiență similară să-mi ofere câteva sfaturi utile?

Citeaza

07.01.2025 / 12:09

Nick: devamona
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.05.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Bună ziua, am cumpărat recent o proprietate în Grecia și vă pot oferi câteva informații care să vă ajute să luați o decizie în cunoștință de cauză. În primul rând, dacă vă decideți să investiți într-o proprietate în valoare de cel puțin 250.000 de euro, aveți posibilitatea de a obține un permis de ședere pentru întreaga familie. Procesul de cumpărare este destul de simplu, dar trebuie să știți că veți avea nevoie de ajutorul unui avocat local pentru a vă asigura că tranzacția este corectă și legală.Site-uri precum Greece Invest oferă consiliere personalizată, inclusiv informații despre diferitele regiuni și tipuri de proprietăți disponibile.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte