10.04.2011 / 11:44
Citeazacris2711 a spus:
Dia ,eu stiu,iubirea vietii tale,jumatatea ta ,iti doresc din tot sufletul
Cris parca a-i fi clarvazatoare si preotul mi-a zis ca ar fi cazul sa ma ocup de aspectul asta.Va doresc ca si voua sa vi se implineasca toate dorintele.
10.04.2011 / 12:06
Citeazadiaconta a spus:
Cris parca a-i fi clarvazatoare si preotul mi-a zis ca ar fi cazul sa ma ocup de aspectul asta .Va doresc ca si voua sa vi se implineasca toate dorintele.
care preot dia ala tinerel frumusel?i-ai zis cum i-ti place tie inghetata?
10.04.2011 / 17:33
Citeaza
pai il rugam pe iepuras sa ne aduca sanatate,liniste sufleteasca,pace iar celor de pe bucataras tot ce i-mi doresc mie inmultit c-o mie,pup
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
11.04.2011 / 13:34
Iepurasul sa aduca sanatate si iar sanatate tuturor inca multi ani de aici inainte. In rest fiecaruia ce si-a dorit si cam atat.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de MotanLaOale
Ultima editare: 11.04.2011 13:36:42
11.04.2011 / 23:15
Citeazaaziz a spus:
care preot dia ala tinerel frumusel? i-ai zis cum i-ti place tie inghetata?
Cris ala,ca altul n-am. Pai mie imi place sa mananc inghetata cu o lingura foarte maaaaaaaare sa-i simt gustul.
13.04.2011 / 21:15
Citeazadiaconta a spus:
Fericitoooooooooo
mai, nu stiu daca e chiar asa; nu simt lipsa la nimic sau poate nu-s io pretentioasa
13.04.2011 / 21:39
Citeazagaby_d a spus:
mai, nu stiu daca e chiar asa; nu simt lipsa la nimic sau poate nu-s io pretentioasa
Adevarul e ca intotdeauna te-am perceput ca pe o femeie implinita si ma bucur tare mult sa constat astapana la urma,cred ca noi trebuie sa-l impulsionam pe Iepuras,cum sa faca el singurel atata treaba?
14.04.2011 / 06:59
Citeazadiaconta a spus:
Adevarul e ca intotdeauna te-am perceput ca pe o femeie implinita si ma bucur tare mult sa constat asta pana la urma,cred ca noi trebuie sa-l impulsionam pe Iepuras,cum sa faca el singurel atata treaba?
hmm, mai, Dia..tu ma faci sa stau pe coate si sa "cujet "
implinirea asta..vezi tu..e subiectiva
stii cum e omul..mereu vrea..CEVA ,chiar daca are, chiar daca "ceva-ul" nu i-ar folosi la nimic..el VREA doar pt ca e om si asta e firea..
ma uit de ex cand vreau o haina. o vreau si-o vreau..pan' o cumpar , si 'pa aia zace in sifonier....
uite eu acu' as vrea sa ma mut la casa, dar cum sa cer asta iepurasului cand ii mai trebuie atatia bani s-o termine? ce, iepurasul oare e asa bogat?
14.04.2011 / 11:04
Citeazagaby_d a spus:
hmm, mai, Dia..tu ma faci sa stau pe coate si sa "cujet " implinirea asta..vezi tu..e subiectiva stii cum e omul..mereu vrea..CEVA ,chiar daca are, chiar daca "ceva-ul" nu i-ar folosi la nimic..el VREA doar pt ca e om si asta e firea.. ma uit de ex cand vreau o haina. o vreau si-o vreau..pan' o cumpar , si 'pa aia zace in sifonier.... uite eu acu' as vrea sa ma mut la casa, dar cum sa cer asta iepurasului cand ii mai trebuie atatia bani s-o termine? ce, iepurasul oare e asa bogat?
Lasa mai gabita ca ai sa te muti si la casuta ta...are el iepurasul bani,dar trebuie sa merga pe la casa fiecaruia,asa ca nu iti poate lasa prea mult