Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase
Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic.
Se curata bananele si se taie felii subtiri.
Se rup piscoturile in bucatele mici si se adauga impreuna cu bananele in pudding.
Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava.
Deasupra se adauga decoratiunea de...
Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute
Dupa aceea se pun in tava piscoturile peste care se adauga bananele impreuna cu zeama din vas.
Se prepara...
BLATUL
Se separa oualele. Albusul se bate impreuna cu zaharul pudra pana devine spuma. Galbenusul se bate separat cu un strop de sare. Se adauga incet galbenusul peste albus apoi se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se adauga cate putin pana se omogenizeaza compozitia.
Se unge...
Bagheta umpluta cu branza proaspata
Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase
Desert cu banane si piscoturi
Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic. Se curata bananele si se taie felii subtiri. Se rup piscoturile in bucatele mici si se adauga impreuna cu bananele in pudding. Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava. Deasupra se adauga decoratiunea de...
Prajitura cu banane si piscoturi
Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute Dupa aceea se pun in tava piscoturile peste care se adauga bananele impreuna cu zeama din vas. Se prepara...
Prajitura cu iaurt si furcte
BLATUL Se separa oualele. Albusul se bate impreuna cu zaharul pudra pana devine spuma. Galbenusul se bate separat cu un strop de sare. Se adauga incet galbenusul peste albus apoi se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se adauga cate putin pana se omogenizeaza compozitia. Se unge...