Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:58
Voturi:67
Voturi:98
Taburet pliabil telescopic
Suport pentru ustensile de bucatarie
Termometru cu ecran LCD
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 16:13
ieri la 15:29
ieri la 10:51
pe 11.09 la 08:44
pe 10.09 la 08:05
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
moniq 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...