Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Cantar digital pentru bucatarie
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:19
ieri la 11:11
de RODIMUR 8
ieri la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
pe 20.10 la 15:13
de vasimur 4
pe 20.10 la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
biancas76 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MoliCook 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...