
publicat la 25.05.2016
publicat la 25.05.2016
publicat la 03.05.2016
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Limonada cu portocale si lamai
Stoarcem portocalele si lamaile, dupa care amestecam apa cu zaharul si adaugam sucul de portocala si lamaie .La sfarsit adaugam frunzele de menta zdrobite. In loc de zahar putem adauga indulcitor ,eu mai fac asa cand am in vizita o matusa care are probleme cu glicemia, iese si cu indulcitor...
Suc natural
Curatam morcovii si grapefruit-ul de coaja si le taiem cubulete. Merele le taiem si pe ele cubulete cu tot cu coaja , curatam si sfecla rosie si o taiem cubulete apoi le punem in ul de suc iar cand am terminat cu sucul adaugam in toata cantitatea mierea
Cocktail de pepene rosu
Punem in blender miezul de pepene taiat cubulete. Adaugam mierea, apa si frunzele de menta. Le pasam bine pana se face ca un suc mai gros. La sfarsit adaugam si cuburile de gheata.
Suc pentru copii
Curatam portocalele de coaja ,sfecla ,morcovi si lamaia le taiem cubulete si le bagam la storcatorul de fructe
Nectar de mere
Se curata merele , intre timp punem apa cu zaharul la fiert , cand a inceput sa clocoteasca apa si s-a topit zaharul se adauga merele taiate cubulete si se lasa sa fiarba cam 20-30 min pana cand se lasa pe fundul oalei sau verificam cu o scobitoare sa vedem daca s-au inmuiat...
Socata reteta bunicii
Socata reteta bunicii Se spala florile de soc si se pun intr-un vas mai mare sau oala mai mare. Se pune zaharul si se amesteca foarte bine ca sa se topeasca ,se adauga zeama de la lamai si se mai taie inca o lamaie felii si se pune fara a se stoarce. La sfarsit dizolvam si drojdia dupa care...
Suc de portocale
Se storc portocalele si lamile,se adauga zaharul si la sfarsit apa. Daca doriti puteti pisa o frunza de menta ,ii da un gust delicios