Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 1
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 incaltatoare
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
pe 25.04 la 09:05
pe 25.04 la 08:41
pe 25.04 la 08:35
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
2 voturi
ahr148
vasimur
Sidy
RODIMUR
blueapril 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...