Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.07.2013
1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute) de 1-1,2 centimetri. Se pun intr-un vas cu 150 ml...
mai multe
publicat la 06.07.2013
Set de 2 incaltatoare
Taburet pliabil telescopic
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:03
la 14:02
la 10:21
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:01
ieri la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
Rocsi
maryna 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Compot de dovlecel
1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute) de 1-1,2 centimetri. Se pun intr-un vas cu 150 ml...