
publicat la 22.07.2015
publicat la 18.07.2015
publicat la 15.07.2015
Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.
Bucataras.ro
[email protected]
pilaf cu scoici si pulpita de pui la tigaie
Speli legumele, ceapa taiata pestisori, morcovul dat pe razatoare si ardeiul cubulete. Se calesc legumele si peste se pune orezul spalat. Scoicile se spala si se pun intr-o tigaie cu unt si se gatesc cca 4 minute. Peste care se toarna putina zeama de...
Creveti cu sos de usturoi
Am spalat crevetii si le-am rupt mustatile. Intr-o tigaie mare si adanca am pus untul la topit. Cand acesta s-a incins am pus crevetii, i-am lasat sa se schimbe la culoare si sa lase un suc ca o pasta, dupa care am pus usturoiul taiat marunt si i-am amestecat pana s-au facut bine si sosul a...