Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.02.2014
Se curata anghinarele,eliminand frunzele exterioare(pana se ajunge la cele moi),se lasa si 2 cm. din tulpina,apoi se taie varful.De asemenea se curata partea interioara a florii de anghinare,eliminand puful si frunzele care au spini.Dupa acest...
mai multe
publicat la 16.02.2014
Azi te asezi intr-un colt si astepti sa-ti treaca cheful de munca!
Placa de tocat fata-verso
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 borcane de depozitare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 18:50
de laura_n 7
la 13:47
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 09:14
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!