Blat:
Se separa ouale; albusurile se bat cu un varf de sare spuma tare, apoi se adauga o lingura de zahar si se bate pana obtinem o spuma lucioasa.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana ce acesta se dizolva, apoi se adauga uleiul si...
Untul taiat bucatele se mixeaza cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se adauga sarea, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.
Din aluat se fac...
Jeleu de fructe de padure:
Gelatina se lasa la hidradat cateva minute in apa rece.
Fructele de padure se fierb pe foc mic impreuna cu apa si zaharul pana se ingroase precum o dulceata mai moale. Se ia...
Brownie
Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se incorporeaza. Amestecul se pune intr-o tava tapetata cu...
Blat:
Toate ingredientele se mixeaza pana se obtine un aluat omogen, se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru minim 30 minute.
Se scoate aluatul din frigider, se opreste putin...
Nucile se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu zaharul si faina. Peste acest amestec se adauga untul moale- la temperatura camerei- taiat bucatele, iar cu ajutorul unei furculite se framanta aluatul sub forma unor firimituri. Din compozitia...
Tort cu mousse de mandarine si ciocolata
Blat: Se separa ouale; albusurile se bat cu un varf de sare spuma tare, apoi se adauga o lingura de zahar si se bate pana obtinem o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana ce acesta se dizolva, apoi se adauga uleiul si...