marianascarlat

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.02.2010

RETETE66
PRIETENI133
Retete / Aperitive / Garnituri

Sendvis cald cu cascaval Sofia

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2013

Am pregatit maslinele si ceapa pentru decorat, am pus painea in prajitorul de paine si intre timp am taiat o felie de cascaval Sofia. Cand prajitorul m-a anuntat ca painea este gata pregatita, am scos felia de paine din prajitor, am pus deasupre felia de cascaval si am ornat-o cum m-am priceput....

Tarta cu dovlecei si branza

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2013

Aluatul l-a pregatit in masina de facut paine si am pus in ea ingredientele in ordinea de mai sus pana la praful de copt, pe care l-am amestecat cu faina iar drojdia am pus-o deasupra, peste faina. Am setat masina la programul de framantat si dospit. Pana si-a facut programul masinuta, am...

Omleta cu dovlecei, rosii si branza

In Aperitive / Garnituri la 15 Iul 2013

Se spala legumele si se taie rondele, fara a le curata de coaja. Branza se taie felioare la fel de mari si groase ca legumele. Intr-un vas care merge la cuptor(o forma de Yena) uns bine cu unt, se aseja alternativ felii de dovlecel, rosie si branza si frunzele de busuioc. Intre timp cuptorul...

Budinca aperitiv cu dovlecei si branza

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2013

Dovleceii spalati si curatati de coaja se rad pe razatoarea mare intr-un castron incapator. Se adauga in castron branza, orezul spalat, usturoiul pisat, coriandru, piperul, untul la temperatura camerei, pesmetul, ouale si mararul tocat. Se amesteca totul bine cu o lingura de lemn si cand totul e...

Platou aperitiv cu miez de lapte, oua de prepelita si rulada de spanac

In Aperitive / Garnituri la 16 Iun 2013

Am fiert ouale de prepelita. Am facut din felii subtiri de miez de lapte, felii de  rosii, busuioc proaspat si uscat si cateva picaturi de ulei de masline, o salata Caprese. Ouale de prepelita, cate o felioara de castravete si un mic miez de lapte le-am pus pe scobitori. Am mai adaugat...

Salata aperitiv cu miez de lapte

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2013

Se taie ceapa bucati potrivite, rosiile, castravetele si ridichiile rondele, salata am rupt-o cu mana. Am pus totul intr-un castron, am adaugat miezul de lapte, am sarat, am pus otetul, am amestecat usor, dar bine, si abia la sfarsit am pus uleiul si am mai amestecat un pic. Pofta buna!

Mic dejun cu miez de lapte si cascaval Delaco

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Cu ingredientele de mai sus am pregatit un mic dejun haios si sanatos, dupa imaginatia mea.

Cartofi frantuzesti

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2013

Cartofii spalati se fierb in coaja. Se lasa putin sa se raceasca si se curata, se taie felii de 4-5 cm si se aseaza intr-un vas care se poate baga un cuptor bine uns cu unt. Peste stratul de cartofi punem branza rasa pe razatoarea mare, apoi un alt strat de cartofi, iar branza rasa si terminam...

Gougeres-gogosele cu branza

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2013

Intr-un vas, se amesteca laptele cu untul, apoi se pun pe foc. Cand incep sa fiarba, se adauga sarea si faina, toata odata. Se amesteca energic cu o lingura din lemn, pana cand se obtine un aluat neted si care se desprinde de  peretii vasului. Se opreste focul se lasa aluatul sa se raceasca...

Omleta

In Aperitive / Garnituri la 11 Apr 2013

Intr-un castron am batut usor un ou mare de la tara, am adaugat putin piper si branza rasa pe razatoarea mica. ceapa tocata potrivit de mare si le-am amestecat putin. Sare nu am folosit pentru ca branza era destul de sarata si eu n-am voie sa mananc sarat. Intr-o craticioara pe care pot sa o...

Rulada de spanac

In Aperitive / Garnituri la 7 Apr 2013

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga spanacul. Eu am folosit spanac congelat, dar daca folositi spanac proaspat trebuie sa-l fierbeti si sa-l tocati. Am adaugat in compozitie si galbenusurile si la sfarsit am adaugat cele 4 linguri de faina si praful de copt. Se amesteca...

Baghete cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2013

Foaia de aluat se intinde cu sucitorul pe masa infainata. Pe jumatate de foaie se aseaza feliile de sunca una langa alta. Se rade cascaval din belsug deasupra. Jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta cu sunca si  cascaval.  Trecem de cateva...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Chec cu cacao si pere

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]