mihaelam90

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 09.09.2013

RETETE20
PRIETENI74
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe pat de legume

In Pui la 2 Feb 2014

Se taie carofii, morcovul si ceapa si se aseaza intr-un vas yena, peste care punem pulpele unse cu ulei si condimentate cu sare, piper si cimbru. Adaugam un pahar cu apa si peste vas se pune o folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30-45 minute, iar cand legumele si carnea s-au fiert,...

Pui intreg la cuptor

In Pui la 1 Feb 2014

Se curata si se spala bine puiul. Pentru a se patrunde mai bine, l-am crestat usor. L-am uns cu putin ulei, dupa care l-am condimentat, iar la sfarsit am adaugat bucati de usturoi printre crestaturi. Am umplut o sticla (de sticla) cu apa si am introdus puiul pe ea, l-am pus intr-un vas yena...

Tocana de ceapa cu carne

In Pui la 3 Oct 2013

Se toaca legumele si se pun la calit in putin ulei incins mai intai ceapa si dupa restul legumelor. Se adauga carnea si se acopera cu apa (fierbinte de preferat ca sa fiarba repede carnea) si se lasa la fiert. Cand carnea este fiarta, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust, cimbru si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]