publicat la 15.12.2018
publicat la 15.12.2018
publicat la 17.02.2014
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
Pulpe de pui pe pat de legume
Se taie carofii, morcovul si ceapa si se aseaza intr-un vas yena, peste care punem pulpele unse cu ulei si condimentate cu sare, piper si cimbru. Adaugam un pahar cu apa si peste vas se pune o folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30-45 minute, iar cand legumele si carnea s-au fiert,...
Pui intreg la cuptor
Se curata si se spala bine puiul. Pentru a se patrunde mai bine, l-am crestat usor. L-am uns cu putin ulei, dupa care l-am condimentat, iar la sfarsit am adaugat bucati de usturoi printre crestaturi. Am umplut o sticla (de sticla) cu apa si am introdus puiul pe ea, l-am pus intr-un vas yena...
Tocana de ceapa cu carne
Se toaca legumele si se pun la calit in putin ulei incins mai intai ceapa si dupa restul legumelor. Se adauga carnea si se acopera cu apa (fierbinte de preferat ca sa fiarba repede carnea) si se lasa la fiert. Cand carnea este fiarta, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust, cimbru si...