publicat la 30.05.2012
publicat la 26.03.2012
publicat la 25.03.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Melcisori cu branza topita si smanatana
Se pun melcisorii la fiert impreuna cu uleiul, vegeta si sarea iar cand sunt gata fierti se strecoara si se pun din nou in cratita la foc mic si se mai adauga o lingura de ulei masline(optional) un pic de sare si branza topita taiata cubulete, apoi se amesteca pana se topeste...
Varza calita cu bacon si taietei lati
Se prajeste baconul in 5 linguri de ulei masline (cat sa primeasca putin culoare ). Se pune ceapa si cand este calita se adauga varza, rosia taiata cubulete, sarea, piperul si apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Separat se pun taieteii la fiert cu o lingura de ulei...