nilgun

1

Bucataras
incepator

Constanta

Bucataras din 27.03.2013

RETETE82
PRIETENI313
Retete / Bucatarasi celebri

Antricot de vita Wellington by Gordon Ramsay

In Bucatarasi celebri la 1 Aug 2013

Mai intai am inceput prin a taia ciupercile, apoi le-am bagat in blender sa se toace fin. Le-am pus intrr-o tigaie cu ulei de masline si am calit pana cand a scazut toata apa pe care ciupercile au lasat-o.  Peste ciuperci am pus sare, piper, cimbru si salvie. Carnea am prajit-o putin pe...

Pasta de dovlecei a la Jamie Oliver

In Jamie Oliver la 29 Iun 2013

Intr-o tigaie incinsa am pus 2 linguri de ulei de masline, in care am calit timp de 1 minut usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Peste acestea am pus si dovleceii taiati marunt si am calit aproximativ jumatate de ora, dupa care am mutat totul intr-o farfurie.   Aici am continuat...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2013

Chec cu dovleac si nuca de cocos

publicat la 19.10.2013

Tarta cu dovleac - bostan

publicat la 17.10.2013

Fursecuri cu lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]