
publicat la 25.10.2012
 
				publicat la 24.10.2012
 
				publicat la 21.10.2012
 
				Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
 
					Bucataras.ro 
[email protected]
Mancare de spanac
Calesc ceapa in ulei cat sa fie sticloasa adaug bulionul si las sa se omogenizeze, pun putina apa si las sa dea intr-un clocot adaug spanacul dezghetat adaug cana cu apa si cateii de usturoi taiati marunt , las pana scade apa amestecand destul de des ... si GATA!
Iahnie de fasole
fasolea ( o pun in apa o seara si apoi o fierb) o fierb cu sare, dupa ce a fiert o las sa se raceasca , dupa fasolea o pasez pana devine pasta adug usturoiul pisat impreuna cu 1 lung de ulei si sare dupa gust. Ceapa o toc marunt si o calesc intr-o lingura de ulei , dupa ce ceapa a prins...