
publicat la 25.10.2012
 
				publicat la 24.10.2012
 
				publicat la 21.10.2012
 
				Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
 
					Bucataras.ro 
[email protected]
salata de icre
Icrele le pun putin la "bain marie" pana prind o culoare rosiatica , intr-un ibric pun o cana de apa si cand da in fiert pun in ploaie grisul cu putina sare . Intr-un bol pun icrele si grisul si le frec cu ulei pana devin omogene , apoi adaug zeama de la lamaie si...
Pasta de peste
se fierbe cartoful in coaja , si oul se fierbe, dupa toate ingredientele sunt puse in robot si se mixeaza pana iese o pasta