Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Peste, 18 Noi 2009 | 11476 vizualizari
rapid si gustos :)
1
Bucataras incepator
Taguri: pasta de peste, aperitiv de craciun, retete craciun, retete Peste
se fierbe cartoful in coaja , si oul se fierbe, dupa toate ingredientele sunt puse in robot si se mixeaza pana iese o pasta
eu pun doar frunzele de la patrunjel fara codita :0
2
lamaia este curatata de coaja
de bucatarasa 1
de MyFancyCake 1
de La Ancuta 5
arakelian 1
nu am facut niciodata cu ton la conserva- pana acum faceam cu peste afumat. O sa fie dementiala de Craciun!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
ieri la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
RODIMUR
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!