papabundetot

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 08.06.2013

RETETE387
PRIETENI276
Retete / Mancaruri cu carne

Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin

In Porc la 14 Iun 2013

Am luat 2 muschiuleti (pestisori le spun eu ) i-am crestat pe lung ( nu de tot numai cat sa se despice carnea) i-am batut bine de tot si apoi i-am pus putin la marinat in vin rosu,sos soia,curry,ienibahar,scortisoara si putin busuioc. I-am lasat cam o ora acolo,apoi i-am scos si i-am umplut...

Curry de pui cu seminte de in,nuca si lapte de cocos alaturi de orez basmati

In Pui la 14 Iun 2013

Pulpele de pui le-am taiat cubulete de aproximativ 2 cm,le-am marinat apoi cu curry,chilly,putina scortisoara macinata,ienibahar macinat,sos de soia si le-am lasat cam 35-40 min in aceasta marinata.Am curatat apoi o ceapa medie,3 catei de usturoi,le-am tocat marunt.Am incins o cratita cu foarte...

Cotlet de porc cu mere coapte

In Porc la 14 Iun 2013

Am taiat usturoiul si ghimbirul foarte marunt,le-am pus in tigaie cu putin ulei si le-am lasat la prajit putin (1 minut), am adaugat apoi dulceata de trandafiri,sosul de soia,sosul de rodie,apa de flori de portocal,smochinele  si celelalte condimente,am amestecat si am lasat sa fiarba...

Piept de pui umplut cu baby spanac si ciuperci cu alune de padure

In Pui la 14 Iun 2013

Pieptul de pui l-am feliat in felii mai subtirele si le-am batut putin cu ciocanul de carne pentru a le face mai mari,le-am marinat apoi cu sos soia,curry,ienibahar si le-am lasat cam 25-30 minute la marinat. Intre timp am curatat un catel de usturoi,l-am tocat marunt si l-am pus intr-o tigaie...

Muschi de porc in crusta de alune de padure cu sos de mango si broccoli

In Porc la 14 Iun 2013

Muschiuletii dupa ce i-am spalat si uscat bine i-am pus intr-un castron si i-am imbaiat cu sos soia,curry,scortisoara si ienibahar si i-am lasat acolo cam 35-40 minute. Separat am curatat mango (1 buc) l-am taiat cubulete nu foarte mici,am taiat si 2 catei de usturoi si 5 cm radacina de ghimbir...

Papricas de porc cu galuste

In Porc la 14 Iun 2013

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin unt si ulei pana cand ceapa devine sticloasa (aveti grija  sa nu se arda),se adauga apoi o lingura de boia dulce,2-3 foi de dafin si se mai lasa putin pe foc. Adaugam apoi carnea (si cea proaspata si afumatura) si le lasam putin sa se...

Porc picant cu mango si taitei din amodon de fasole

In Porc la 14 Iun 2013

Am tocat marunt usturoiul cu ghimbirul si le-am pus intr-o tigaie cu unt si ulei incins,le-am lasat 2-3 minute pentru a -si elibera ele aroma,am adaugat apoi sos soia,curry,chilly,ienibahar si carnea de porc pe care am desfacut-o cu ligura de lemn in bucatele mici.Carnea de porc in prima faza a...

Vitel in lapte la cuptor cu cartofi noi

In Vita la 14 Iun 2013

Carnea de vitel am vrut sa o fragezesc asa ca am pus-o in lapte cu curry,putin sos soia si am lasat-o asa cam o jumatate de ora. Dupa acest timp am taiat bucata felii si le-am prajit pe gratar cat sa prinda o culoare frumoasa apoi le-am pus intr-o cratita de tuci ( Cred ca asa ii spune) si le-am...

Afisate 151 - 158 din 158 retete    

Postari recente

publicat la 26.04.2015

Chiftelute cu piure de mazare

publicat la 26.04.2015

Fursecuri moi cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]