
publicat la 18.04.2016
publicat la 17.04.2016
publicat la 17.04.2016
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Aseară, în loc să stau și eu relaxată, că tot omu' după o săptămână plină, m-am apucat de copt. :D 40 de minute. Nu mi-a luat mai mult să fac prăjitura asta. E un fel de ”brownie” reinventată :D Cu nuci prăjite și bulgări de brânză cu fulgi de ciocolată. Nu pot să vă explic gustul, n-am făcut nici poze din timpul preparării, dar la cerere, vă scriu rețeta cu cantitățile aproximative. :))