
publicat la 04.04.2016
publicat la 15.03.2016
publicat la 07.03.2016
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Buna seara si cred ca si noapte buna...:)) >:D< Zilele astea am tinut-o numai in vizite si mese intinse. Avem trei perechi de fini, asa ca tot atatea vizite si zile frumoase. Trebuie sa va spun ca am facut cozonac pentru prima data in viata mea, dupa reteta mamei, plus inca vreo cateva bunatati. Daaaaar, de maine nu mai gatesc nimic, am zis! :)) ... si nu mai mananc decat frunze...ma rog, si cate o prajiturica, e pacat de ele, nu-i asa? . :P