
publicat la 30.01.2015
publicat la 30.01.2015
publicat la 11.06.2014
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Paella cu creveti si mazare
Punem mazarea la fiert in 800 ml apa cu sare. Calim ceapa si usturoiul tocate marunt, pana cand se inmoaie, dupa care adaugam ardeiul taiat felii, lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam orezul spalat in cateva ape, boia si chilli. Dizolvam sofranul in 250 ml zeama in care a fiert...
Creveti cu garnitura de cartofi si sos de smantana
Scoatem crevetii sa se dezghete ( aici nu stiu daca am facut bine, am citit pe undeva ca cei decorticati nu trebuie sa stea mai mult de 15 minute afara, dar asta dupa ce ii aveam afara de cateva ore, ci ca ar trebuii dezghetati in apa cere, dar cum eu habar nu am sa-i pregatesc am facut...