Galuste imperiale pentru supa

de leoflori in Supe, 5 Oct 2009 | 28334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr. faina
  • 50 gr. gris
  • 50 gr. cascaval ras
  • 50 gr. unt moale
  • 3 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale pentru supa:

se bat ouale cu cascavalul ras. se incorporeaza apoi untul si faina amestecata dinainte cu gris.
omogenizam bine, punem sare, piper.
am folosit o tava mica unsa si tapetata cu hartie de copt.
stratul de compozitie nu trebuie sa depaseasca 1 cm.
coacem 12-14 minute la 200 grade C.
dupa ce s-a racit foaia, taiem ce forme avem chef.
faceti supa de pui, sau cum face fiecare supa de galuste iar cand e aproape gata puneti si galustele si le fierbeti 5 minute. patrunjel verde si gata!
reteta preluata de la Miha, multam!

 

TIPS-URI

1

cantitatile sunt pentru o oala de supa de cca 4 litri

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale pentru supa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cu razalăi