Piept de pui cu alune

de adriana65 in Pui, 8 Mai 2009 | 8085 vizualizari

 

Acest preparat se vrea a fi chinezesc. Cred ca am reusit sa-l incadrez in aceasta categorie, asa ca pentru un incepator .

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 20 g alune prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei iute
  • 20 ml sos de soia
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 25 g amidon alimentar
  • o punga de amestec de legume congelate ( de 400 g)
 
  • 1/2 lingurita pasta de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu alune:

Intr-un bol se pune sosul de soia si amidonul, se omogenizeaza apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete, piper si foarte putina sare; se amesteca bine apoi se lasa deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se taie marunt si se prajesc in ulei pentru a-i da aroma. Se adauga carnea, se prajeste. Cand este gata se adauga alunele. Se lasa cateva minute apoi se scoate carnea din vas . In uleiul ramas, aromat, se pun legumele, putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Enchiladas cu pui, fasole si porumb