Tocanita cu carne de vitel

de adriana65 in Vita, 8 Mai 2009 | 15156 vizualizari

 

O mincarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vitel
  • 150 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1/2 lingurita pasta ardei iute
  • 2 linguri faina
  • 1 cub Knorr cu gust de vita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de vitel:

 Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici si se amesteca. Cand s-a schimbat culoarea la carne se adauga boiaua de ardei, sare, piper, pasta de ardei iute, apa cat sa o acopere si se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand cate putina apa, cand scade lichidul. Intr-un castron se freaca faina cu cca 200 ml apa rece, adaugata cate putin la inceput, ca sa nu formeze cocoloase, apoi se toarna peste carne, adaugand si apa, daca este necesar. Se lasa sa fiarba cateva clocote, se ia cratita de pe foc, se pune smantana;se potriveste gustul cu sare si se presara patrunjel verde tocat. Tocanita se serveste cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]