Alivenci cu mărar

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 15832 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

14.03.2013, 23:23

Angelina_Elena 1

14.03.2013, 23:30

ce bine arata!

adnia 1

14.03.2013, 23:53

ma tenteaza..

Bya Ralu 1

15.03.2013, 06:56

ce bine arata!

diaconta 1

15.03.2013, 08:57

Vaaaaai ce bine arata

adry88 1

15.03.2013, 13:01

Panacris 1

15.03.2013, 14:48

elucubratiiculinare 1

15.03.2013, 19:05

multumesc

Rocsi 1

15.03.2013, 20:28

DulciuriSiNuNumai 1

16.03.2013, 03:37

si malaiul?

elucubratiiculinare 1

18.03.2013, 15:06

dalina2007 merci, am omis chiar si faina

elucubratiiculinare 1

18.03.2013, 15:12

făina și mălaiul se adaugă și ele după smântână și se amestecă ușor cu o lingură

gaby_gabytza 1

20.03.2013, 11:12

fain

rodicamaria 1

23.03.2013, 13:38

Am prestat azi dupa reteta ta ! Foarte bun !

elucubratiiculinare 1

26.03.2013, 16:08

rodicamaria - ma bucur, eu am facut de curand in varianta dulce- o sa incerc sa postez reteta cat mai curand

orin 1

29.03.2013, 21:50

Sunt in Spania si aici nu este branza de vaci...o pot inlocui cu alt sortiment? ricotta,de exemplu...

Cris2711 1

29.03.2013, 21:54

orin cauta sub denumirile requeson sau curajada

elucubratiiculinare 1

02.04.2013, 18:48

orin, se poate pune chiar si varianta de branza: telemea putin sarata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivanca Moldoveneasca