Antricot la cuptor

de anisoara in Vita, 20 Aug 2010 | 14690 vizualizari

COMENTARII (15)

mena29 1

20.08.2010, 12:30

Ce frumos ai aranjat

Corinuta 1

20.08.2010, 13:24

Anisoara ai perfecta dreptate!5 furcu

Rocsi 1

20.08.2010, 13:34

marieta 1

20.08.2010, 13:42

frumos si bun!!!

rivka 1

20.08.2010, 13:49

foarte gustos! arata foarte bine!

madi_marin 1

20.08.2010, 14:03

anisoara.....asa e, ai perfecta dreptate....oricum mezelurile din comert nu sunt sanatoase, asa ca o bucata de carne preparata acasa e cu totul altceva....

yafa 1

20.08.2010, 14:20

Chiar ca asta e o bunatate! Se poate papa si cald si rece, delicios

Teo 1

20.08.2010, 23:26

ce frumos le expui tu, Anisoara !minunat !

nadina73 1

21.08.2010, 00:02

e la favosi nu pot sa dau decat furcu

Bunica 1

21.08.2010, 11:35

sunt de acord cu tine,mai buna decat mezelurile cumparate

Julie 1

21.08.2010, 14:52

Delicios arata!

anisoara 1

22.08.2010, 09:22

Fetelor, cu placere. Sun bucuroasa ca va placeut. Decorul este foarte simplu de realizat. Se taie morcovul in fisii mai subtiri dealungul lui, Dupa aceia cu cutitul faceti cateva taieturi prin parti . Si fasiile de morcr se pun in apa cu gheata . In apa ele se rasucesc. Asta-i tot secretul.
Sa aveti o duminica frumoasa. Cu drag Anisoara.

elena1988 1

22.03.2011, 18:35

adry88 1

23.05.2011, 11:24

foarte bun si gustos

AnAmAryAnA 1

15.02.2012, 12:04

fff yuuumiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin