Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2018 | 4551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 1/2 rodie
  • 1/2 cutie de ananas din compot
  • 2 cutii de ton (una in suc propiu si una in ulei)
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica:

 Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul, apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute.

Curățăm rodia și punem semințele la scurs, tocam cubulețe ananasul și de asemenea îl punem la scurs.

Desfacem andivele și oprim frunzele mai frumoase, iar restul le tocăm. Amestecam tonul cu andivele, adăugăm smântâna și omogenizăm compoziția, apoi adăugăm ananasul și semințele de rodie. Potrivim gustul de sare și piper și mai lăsăm compoziția să se scurgă circa 10-15 minute, după care o dăm la frigider.

Inainte de servire umplem frunzele de andive cu salată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]