Aperitiv briose cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2017 | 5048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 3 oua
  • 200 ml iaurt
  • 250 g faina
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g ciuperci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:

Freci untul (aflat la temperatura camerei) cu ouale si sarea si adaugi jumatate din faina cernuta cu praful de copt si apoi mixezi usor. Adaugi iaurtul si apoi adaugi si restul de faina si amesteci cu miscari de jos in sus. Adaugi ciupercile taiate bucatele si omogenizezi compozitia. Torni aluatul in formele unse cu unt si le introduci in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute, pana cand se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (16)

Valclaudia 1

03.04.2017, 17:29

ce buneeee!!

Rocsi 1

03.04.2017, 19:22

oanapl 1

03.04.2017, 22:51

Multumesc!
@miki_a Au culoarea asa frumoasa pentru ca sunt cu oua de tara.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]