Aperitiv briose cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2017 | 4747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 3 oua
  • 200 ml iaurt
  • 250 g faina
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g ciuperci
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci:

Freci untul (aflat la temperatura camerei) cu ouale si sarea si adaugi jumatate din faina cernuta cu praful de copt si apoi mixezi usor. Adaugi iaurtul si apoi adaugi si restul de faina si amesteci cu miscari de jos in sus. Adaugi ciupercile taiate bucatele si omogenizezi compozitia. Torni aluatul in formele unse cu unt si le introduci in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute, pana cand se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Valclaudia 1

03.04.2017, 17:29

ce buneeee!!

Rocsi 1

03.04.2017, 19:22

oanapl 1

03.04.2017, 22:51

Multumesc!
@miki_a Au culoarea asa frumoasa pentru ca sunt cu oua de tara.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu champignons si kaiser