Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2017 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 4-5 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc:

Mai intai, feliem painea. Punem feliile intr-o tava, le ungem cu putin ulei de masline, presaram un praf de sare si oregano si le dam la cuptor sa se rumeneasca usor pe ambele parti, aprox.7-8 min. pe o parte si 7-8 pe cealalta. Puteti folosi, daca va este mai comod, un prajitor de paine.

Frecam fiecare felie de paine cu usturoi.

Rosiile le taiem cubulete mici, le adaugam un praf de sare, ulei de masline si busuioc. Le amestecam bine.

Pe fiecare felie de paine, punem salata de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos alb