Aperitiv ciuperci umplute

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2018 | 2545 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor".
Eu le-am servit aceste ciuperci langa niste cartofi pe care i-am fiert pe jumatate inainte, apoi i-am prajit in baie de untura pana au devenit aurii.
Aceste ciuperci se pot face si pe disc in momentul iesirii la un picnic, nu neaparat la cuptorul de aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 3 linguri bune de branza sarata
  • patrunjel sau marar
  • 100 gr parmezan ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute:


Se pun ciupercile intr-o tava, in palarie punandu-se putina sare si unt pentru a se inmuia. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare in putin unt.
Se da pe razatoare branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta ( cotoarele calite daca se doreste o pasta mai fina se pot da pe masina de tocat carne, apoi sa se amesteca cu branza). Se adauga in compozitie si verdeata pe care dorim sa o punem in ele, iar cu pasta rezultata se umplu ciupercile. Se presara deasupra parmezanul si inca putin unt pe deasupra. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari

2

Se spala tinandu-le pe masura spalarii lor in apa cu putina lamaie ca sa nu se innegreasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ciuperci